Eigen werk

– MEUBELTJES OPKNAPPEN –

Ik ben graag bezig met het opknappen van oude meubeltjes zoals kasten, dienbladen, kapstokjes en krukjesIk gebruik hiervoor de ultra matte krijtverf van Deco Art uit America genaamd: Chalky Finish. De verf is verkrijgbaar bij mij in diverse vintage kleuren die onderling mengbaar zijn in potten van 236ml. Naast de vele kleuren zijn er ook crème waxes in blank, licht- en donkerbruin en matte vernis voor een beschermlaag. Het grote voordeel van de verf is dat er geen primer of andere voorbereidingen zoals schuren nodig zijn, het hecht zelfs op de gladste ondergrond. Ideaal om kasten en kleine meubeltjes een verouderde vintage look te geven. Ikzelf heb er mijn keukenkastjes en zelfs mijn trap mee geschilderd. Voor mensen die graag zelf aan de slag gaan is de verf te koop bij mij. Wil je het liever laten doen, bel dan of mail voor een afspraak.

– HOUT –

Diverse houten voorwerpen zoals kaasplankjes in allerlei maten en vormen. Het hout wat ik hiervoor gebruik is afkomstig van originele gebruikte kaasplanken uit Leerdam of Gouda.

– KERAMIEK – 

Servies. Serviesgoed dat wordt geproduceerd d.m.v gieten (gietklei in mallen), pottenbakken (op de pottenbakschijf) en handvorm klei wordt gebakken in een keramiekoven. Daarna met gekleurd glazuur bewerkt en nogmaals op 1020 graden gebakken. Het is dan oven- en vaatwasmachinebestendig.

Sierraden en andere kleine voorwerpen. Ook het maken van sieraden en kleine voorwerpen is mogelijk.

Meer informatie? Mail ons